Søg
Filters
LUK

Nemt | Ansvarligt | Online

Nemt

B2B Promotion ønsker at gøre det nemt for virksomheder, foreninger og organisationer at søge, finde og bestille profilprodukter.

Vi tilbyder en simpel bestillingsproces med samtidig upload af logo-fil og muligheden for at klare betalingen med det samme.

Hos B2B Promotion kontaktes du ikke af en sælger under ordreforløbet – kun hvis du selv har anmodet herom, eller hvis vi har nødvendige spørgsmål til din bestilling, logo-fil eller betaling.

 

Ansvarligt

B2B Promotion kender promotion markedet bedre end de fleste. Via et stort internationalt leverandørnetværk og moderne IT-løsninger hjælper vi dagligt vores kunder med fejlfrie leverancer til aftalt pris, tid og sted.

Alle vore underleverandører er nøje udvalgt, og disse overholder naturligvis, som minimum, alle standarder, procedurer og al gældende lovgivning i branchen.

Hos B2B Promotion er du i trygge hænder, når det gælder sikkerhed, fortrolighed og databeskyttelse.

 

Online

B2B Promotion har ingen fordyrende omkostninger. Vi har ikke kørende sælgere i marken, og kun showroom i forbindelse med kontor+lager.

Vi tror på at de fleste virksomheder, foreninger og organisationer foretrækker at søge, finde og bestille profilprodukter via en moderne webshop med et opdateret og tilpasset sortiment, fair priser, fri levering og kundeservice i særklasse, når og hvis behovet opstår.

Hos B2B Promotion kan vi skaffe alt inden for promotion!