Søg
Filters
LUK

Gavekort

Vi tilbyder den perfekte gave til dine medarbejdere, kollegaer eller medlemmer med vores gavekort løsning. Det sikrer ikke bare stor glæde og selvbestemmelse blandt jeres gavemodtagere, men det er også en nem og praktisk løsning for jer som virksomhed, forening eller organisation.

1) Først bestemmes værdien på gavekortet, og derefter bestilles antallet af gavekortene.

2) Vi sender fysiske gavekort til firmaadressen, med en unik kode i hver.

3) I deler gavekortene ud til jeres medarbejdere, kollegaer eller medlemmer.

4) Gavekort-modtagerne logger ind på yourgifts.dk med den unikke kode, og vælger en gave.

5) Vi sender den valgte gave individuelt til gavemodtageren.

I skal altså som virksomhed ikke gøre andet, end at bestille gavekortene og dele dem ud. Så klarer vi resten. Læs mere om vores gavekort løsning her.

Filtrer efter egenskaber

YourGifts Gavekort 1

Fra 280,00 kr.

YourGifts Gavekort 2

Fra 430,00 kr.

YourGifts Gavekort 3

Fra 590,00 kr.

YourGifts Gavekort 4

Fra 670,00 kr.

At give et gavekort i gave...

Vil du ramme rigtigt, når du skal give den perfekte firma- eller jubilæumsgave? Så har vi løsningen. Vi tilbyder gavekort løsninger, hvor i kan bestille et gavekort og give til jeres medarbejdere, kollegaer eller medlemmer. I giver gavekort modtageren muligheden for frit, at vælge den gave de synes bedst om, og så får de leveret den hjem til dem. I skal altså som virksomhed, organisation eller forening ikke gøre andet, end at dele gavekortet ud. Så klarer vi resten. Et gavekort er en fantastisk gave til jeres team, da det giver jeres team selvbestemmelse i gaveudvælgelsen. Derudover slipper I for alt besvaret med gaveindpakningen, finde gaven, indpakning osv. Giv en gave dit team vil sætte pris på, fordi de selv har valgt den!

Hvordan virker gavekortet?

Først vælges værdien på gavekortet, som du ønsker at give til gavekort jeres medarbejdere, kollegaer eller medlemmer. Herefter leveres gavekortene til dit firma, organisation eller forening, så i internt kan dele dem ud til jeres medarbejdere, kollegaer eller medlemmer. Når modtagerne har fået deres gavekort, skal de gå ind på gavekort-løsningens hjemmeside og indtaste gavekort koden. Når denne koden er indtastet, kan de vælge mellem de viste gaver på siden. Når gaven er valgt, leveres den individuelt til modtageren. I skal som virksomhed, altså ikke gøre andet end, at bestemme beløbet og uddele gavekortene. Vi klarer resten. Læs mere om brugen af gavekortet, ved at trykke her.

Hvilke varemærker finder man i gavekort løsningen?

Vores gavekort løsning inkluderer gaver fra kendte varemærker som Morsø, Sabtier, Peugeot, Jacob Jensen, Hoptimist, Lynby Glas, Blomsterberg, Bitz Rosti, KitchenAid, Pillivuyt, Holm, Södahl og mange flere. De kendte varemærker sikre, at gavemodtageren har et moderne, kvalitetsbevidst og bredt udvalg af både dansk og udenlandsk design. Sagt med andre ord, sikrer de kendte varemærker, at der er noget for en hver smag, prisklasse og lejlighed. Så uanset om du vil glæde dine kollegaer, medarbejdere eller medlemmer med en fantastisk julegave eller jubilæumsgave, så er et gavekort fra YourGift et sikkert og professionelt valg.

 Hvad er fordelen ved, at vælge en gavekort løsning?

Der er mange fordele ved, at vælge vores gavekort løsning. Flere af dem er indirekte beskrevet ovenfor, men den helt store er, at den er tidsbesparende for virksomheden, foreningen eller organisationen. I skal hverken stå for indpakning, kortskrivning eller tænke over hvilken gave der er bred nok til, at ramme hele jeres team. I giver jeres team muligheden for selv, at vælge den gave de har brug for og ved de bliver glad for. Derudover ligger gavernes vejledende udsalgspris mellem 399,- og 1999,- alt afhængigt af, hvilket gavekort i vælger. Gavens vejledende udsalgspris overstiger altså gavekortets værdi. Det vil altså sige, at gavekort løsningen er både et billigere alternativ til, at skulle indkøbe gaver, du sikrer modtagerens tilfredshed og du giver dit team medbestemmelse i gaveudvælgelsen. Derudover skal du som ansvarlig for gaven ikke gøre andet end, at bestemme gavekortets værdi, bestille gavekortet og dele gavekortet ud. Resten klarer vi! Det kalder vi et overskueligt og godt gavevalg.