Søg
Filters
LUK
Min: 8,00 kr. Max: 165,00 kr.
kr.8 kr.165

Muleposer & Indkøbstasker

Har du behov for muleposer, stofposer eller indkøbsposer med logo og tryk, så er du landet det helt rigtige sted. Vi er specialister i at trykke på bomuldsnet, stof og plastik. Du vælger selv om dit tryk skal være i en, to eller tre farver eller om du vil bestille 500 eller 2000 på én gang. Hvis du har brug for mere plads end en mulepose, tilbyder vi også tasker og rygsække med dit logo og tryk. Vores brede udvalg af muleposer giver dig muligheden for, at finde den muleposer der passer bedst til din virksomhed, forening eller organisation. Hvis du er på udkig efter et bæredygtig alternativ tilbyder vi miljøvenlige muleposer og miljøvenlige indkøbstasker.

Muleposer & Indkøbstasker.png

Vi har et stort udvalg af muleposer, stofposer og indkøbsposer, hvor du kan vælge imellem forskellige størrelser og kvalitet alt efter hvad poserne skal anvendes til. Vi sælger tynde muleposer i polyester, som har en fin kvalitet og velegnet som reklameartikel eller giveaway til messer eller større præsentationer. 

Hvis muleposerne eller indkøbstaskerne skal bærer flere kilo, anbefaler vi at du køber nogle som er lavet i canvas. Disse fås i flere forskellige størrelser, længder, farver og tykkelser som passer til din virksomheds behov. 

Leder du efter noget sødt, du kan lægge i muleposerne så kan du her se vores udvalg af Bolcher med logo.