Søg
Filters
LUK
Min: 33,00 kr. Max: 205,00 kr.
kr.33 kr.205

T-shirts

Mangler du nye og friske T-shirts til din virksomhed, organisation eller forening? Så har vi hos B2Bpromotion lige det du mangler. Vi tilbyder både polo T-shirts og kort- og langærmet T-shirts med logo og tryk. T-shirts er et oplagt mulighed for at promovere din virksomhed, organisation eller forening til hverdag, messer, arrangementer og giveaways. Vi tilbyder et bredt sortiment af farver, modeller og størrelser, som gør, at du kan finde den perfekte t-shirt. 

T-shirts.png

I får mulighed for selv at designe trykket og stil på jeres t-shirts. Når I bestiller T-shirts med tryk hos B2Bpromotion, får I professionel guidance, der sikrer, at jeres t-shirt tryk, ser nøjagtigt ud som I drømmer om, så der ikke er nogle ubehagelige overraskelser. 

Tryk på t-shirts er velegnet til både virksomheder, foreninger, privatpersoner, løbeklubber og mange andre, som ønsker at skabe en fællesskabsfølelse omkring deres organisation eller forening.  

Vi tilbyder T-shirt tryk i allerhøjeste kvalitet og i alle farver - som gør at vi kan producerer og trykker alle typer tryk og logoer. Vi har stor erfaring med at lave t-shirts med logo tryk.